Наука і навчання в епоху цифрових технологій

18.11.2019
Наука і навчання в епоху цифрових технологій

15 листопада за підтримки Міністерства освіти та науки України та Інституту Гете в Україні, відбувся Дигітальний Конгрес  для освітян, головним питанням якого була, власне, дигіталізація та її вплив на навчальний процес.

Куди крокує освіта України, що спричиняє дигіталізацію, та яким чином можливо використовувати ресурси цифрової освіти в умовах сьогоднішнього навчального процесу, розповідали українські освітяни, вчені, дослідники та експерти.  

У якості обміну досвідом, представники освітянської спільноти України та Німеччини, обговорили сучасні тренди в освіті. Наприклад, персоналізоване навчання, штучний інтелект, цифровізація освітнього процесу, медійна компетентність у школі.

Компанія НАВІГАТОР презентувала у партнерстві з компанією Майкрософт Україна сучасний продукт для навчального процесу- Minecraft Education Edition! Minecraft – відома усьому світу гра.  Тільки уявіть, тепер її можна використовувати на уроці, щоб навчатися!

Наша команда підтримує найпередовіші технології для навчального процесу. Отже, у партнерстві з Майкрософт в Освіті ми вирішили створити навчальний проект для вчителів зі всієї України. Адже, вони мають «рулити» Майнкрафт не гірше за його фанатів- учнів!)

Ми запрошуємо найкращих спікерів, сертифікованих учителів-експертів в Microsoft Ukraine, тренерів з Minecraft in Education та навчаємо як саме інтегрувати улюблену учнівську гру у навчальний процес!

Конгрес «Наука і знання в епоху цифрових технологій» допоможе вчителям середньої школи та викладачам вищих навчальних закладів впровадити в своїх навчальних закладах цифровий аспект реформ.