Microsoft EduDay 2019!Освітній Форум у Таллінні

12.12.2019
Microsoft EduDay 2019!Освітній Форум у Таллінні

09-12 грудня 2019 року корпорація Майкрософт зібрала Голд Партнерів та активних користувачів продукту Майкрософт на щорічну конференцію EduDay. Цього року захід пройшов у Талліні, на якому зустрілися  більше 300 освітян-новаторів та близько 120 компаній-виробників зі спільними ідеями та метою- інтегрувати цифровізацію в освітній процесс!

Захід відвідали ведучі менеджери освітніх проектів Майкрософт по співпраці з Партнерами у Східній Європі та вчителі-практики. Представили новинки та ідеї із застосування технологій у класах, програми й рішення, які заохочують учнів до навчання!

Наголосили на тому, що світ безповоротно змінюється, а отже й інновації не стоять на місці! Сучасним  учням дуже пощастило, тому що вони можуть отримувати та систематизувати нові знання набагато швидше та раціональніше завдяки технологіям!

Вчителі мають змогу покращити успішність навчання своїх учнів, створюючи навчальні середовища для самостійних та творчих робіт! А ще завдяки технологіям від Майкрософт можна керувати школою - від планування уроків до відстеження оцінок!

Сьогодні, коли велика частина інформації знаходиться у хмарі, дуже гостро постає питання безпеки та конфіденційності! Корпорація  Майкрософт робить неабиякий наголос на цьому у розробці своїх продуктів!

Компанія НАВІГАТОР вже не перший рік активно інвестує та постачає комп’ютерну техніку в освіту, а також є організатором навчальних тренінгів для вчителів в Україні. То ж наша команда обов’язково присутня на таких  форумах, або бути у курсі останніх технологій, міжнародних практик  та інструментів!

Надихнулися та готові ділитися досвідом та ідеями у нашому Тренінговому центрі.

Захід відвідала Міністр освіти та науки Естонії Майліс Репс.