Демократичній освіті бути! Міжнародна конференція IDEC/EUDEC 2019 - Education NOW

06.08.2019
Демократичній освіті бути! Міжнародна конференція IDEC/EUDEC 2019 - Education NOW

02-03 серпня у Києві стартувала Міжнародна освітня конференція з питань демократичної освіти IDEC Education Now. Це відомий усьому світу форум, метою якого є підвищити рівень знань та довіри до альтернативного навчального процесу.

Близько 600 учасників зі всієї України та більше 20 спікерів- світових експертів та реформаторів у сфері освіти зібралися, щоб обмінятися досвідом, навчально-просвітницькими програмами та практичними кейсами  для їх найшвидшої інтеграції у школи та навчальні заклади України! Спеціальними гостями стали лідери думок та експерти у спеціальних темах, таких як психологія, нейронаука та інші.

Окремою метою конференції була комунікація з батьками, адже саме вони найкраще розуміють та знають, яких освітніх змін потребують їх діти. Освітяни, вчителі та батьки обговорили найважливіші питання та існуючі бар’єри у розвитку демократичної освіти в Україні, отримали досвід та поради іноземних експертів.

Команда НАВІГАТОР традиційно представила серію техніки Impression для освіти. Інтерактивна панель, моноблоки, планшети-трансформери та інші комп’ютерні пристрої вже не в перше подорожують масштабними освітніми подіями України та отримують позитивні відгуки активних користувачів!

Компанія НАВІГАТОР розділяє думку щодо впровадження альтернативної освіти в Україні та зі своєї сторони інвестує у її розвиток!

Детальніше про IDEC/EUDEC 2019 - Education NOW тут