Анонс! Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»

05.03.2018
Анонс! Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»

Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» відбудеться 15-17 березня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

ТОВ «НАВІГАТОР» традиційно разом із партнерами, Мультимедійним видавництвом «Розумники», візьме участь у цій масштабній події та презентує іноваційні рішення для освіти.

На стенді "Сучасні рішення для освіти будуть представлені  іноваційний клас для початкової школи, клас для вивчення природничіх наук, індивідуальні пристрої школярів та багато іншого.

Відвідувачів виставки чекає насичена програма: конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», освітян, представників міжнародних організацій, виробників і постачальників навчального обладнання, а також випускників, учнів, батьків.

На виставці буде можливість отримати інформацію та консультацію щодо продуктів та рішень «НАВІГАТОР» для освіти та обмінятися контактами для подальшої плідної співпраці.

Коли: 15-17 березня 2018 року

Де: у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13)

Запрошуємо освітян та всіх бажаючих!