Виставка «АРСЕНАЛ ІДЕЙ НУШ» - простір взаємодії освітян і виробників.

22.05.2018
Виставка «АРСЕНАЛ ІДЕЙ НУШ» - простір взаємодії освітян і виробників.

21 травня в Одесі на базі Південноукраїнського Національного педагогічного університету ім. Костянтина Ушинськогопройшла масштабна виставка «АРСЕНАЛ ІДЕЙ НУШ», яка створила майданчик для комунікації виробників та освітян. Близько 30 українських виробників представили ідеї з модернізації навчального процесу, як включали в себе сучасні кабінети, навчальні матеріали, електронні ресурси для навчання та багато іншого

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич відкриваючи виставку нагадала, що на забезпечення початкової школи обладнанням, комп'ютерною технікою і науково-методичними ресурсами рамках програми «Нова українська школа» спрямовано близько 1 мільярда гривень.

За словами Міністра Лілії Гриневич спільна мета освітян і виробників полягає в тому, щоб усе устаткування та мультимедійний контент продукувалося саме в Україні, і його не доводилось закуповувати за кордоном.
Виставка вражала відвдувачів своїми масштабами – понад 1 000 відвідувачів, майже тисяча квадратних метрів було відведено під експозицію.

Серед відвідувачів слід відмітити директорів та педагогів закладів загальної середньої освіти, представників освітянської громадськості області та всієї України, а також делегації представників Кіровоградської, Херсонської та Миколаївської областей.

Продукція НАВІГАТОР для освіти була представлена на стенді Тм Розумники, де відвідувачі могли ознайомитись із комп’ютерним та мультимедійним обладнанням, електронними освітніми ігровими ресурсами (ЕІОР), цифровими лабораторіями та зразками обладнання шкільних кабінетів.

Продукти НАВІГАТОР для Освіти постачаються у школи в складі комплексних рішень, зокрема кабінетів початкової школи, природничіх наук, STEM-лабораторій, рішень для інклюзивної освіти.

Серед продуктів, які НАВІГАТОР пропонує школам, іноваційні інтерактивні мультимедійні дошки, персональні ПК вчителя та учня, шкільні сервери, стаціонарні ПК, шкільні моноблоки.

Отримати прорахунок та консультацію щодо сучасних IT-рішень для Вашої школи можна за адресою education@navigator.ua