Успіхи НАВІГАТОР на DellEMC Partner Awards 2018

03.04.2018
Успіхи НАВІГАТОР на DellEMC Partner Awards 2018

27 березня 2018 року в Києві пройшла щорічна церемонія нагородження партнерів Dell EMC і вручення премій "Dell EMC Partners Awards".

Традиційно нагородами відзначають тих партнерів Dell EMC, які на основі технологій Dell EMC впроваджують інноваційні рішення для споживачів і підприємств усіх масштабів. Церемонія має на меті відзначити активність ключових партнерів і подякувати за успішну співпрацю в поточному році.

Як партнер Dell EMC, НАВІГАТОР має доступ до найбільш комплексного портфелю рішень і унікальних за своїми можливостями партнерських програм світового класу, переваги яких можуть гідно оцінити наші корпоративні Замовники.

В ході церемонії були вручені нагороди в декількох номінаціях, а компанія НАВІГАТОР отримала відзнаку як Workforce Transformation Partner of the Year (Channel Partner of the year SCG).

«Продавці корпоративних рішень компанії НАВІГАТОР - сильні професіонали, які можуть успішно інтегрувати в клієнтські проекти оптимально підібрані IT-рішення провідних світових вендорів. Dell EMC - сильний і надійний стратегічний партнер, рішення якого поважають і вибирають корпоративні Замовники. Наш НАВІГАТОР привів до спільної перемоги, від якої у виграші і партнер і всі наші корпоративні Замовники ». - Коментує нагороду Вікторія Євтушенко, Директор з розвитку бізнесу НАВІГАТОР.

Компанія НАВІГАТОР дякує партнерові за надану довіру і вітає всіх переможців DellEMC Partner Awards 2018!