Нові досягнення проекту Smart Kids

04.04.2018
Нові досягнення проекту Smart Kids

У Всеукраїнському проекті "Розумники" (Smart Kids), націленому на впровадження інтерактивного навчання за принципами НУШ , який проводить Інститут модернізації змісту освіти спільно з Інститутом інформаційних технологій та засобів навчання, а індивідуальні пристрої, якими учні користуються на уроках, є спільною розробкою НАВІГАТОР, Impresion Electronics, Microsoft, Intel, оснащеною унікальним софтом від мультимедійного видавництва "Розумники", було встановлено новий рекорд!

Учні з усієї України виконали загалом 2 000 000 завдань!

Видавництво "Розумники" повідомляє, що завдання під ювілейним номером 2 000 000 виконав учень 2-А класу "Розумники" Чернівецької гімназії № 2 Нікіта Віхров!

Вітаємо всіх учасників Всеукраїнського проекту "Розумна дитина" із ювілейним виконаним завданням!

Статистика Всеукраїнського проекту демонструє, що кількість залучених учасників стрімко зростає, і наразі проект об`єднує 5821 учня та 703 вчителів по всій Україні!

Видавництво «Розумники» та партнер проекту Smart Kids – НАВІГАТОР вирішили зробити подарунок учителю 2-А класу Чернівецької гімназії №2, де навчається Нікіта.

Учитель Сніжана Парпауц отримає смартфон Impression ImSmart C571 від Impression Electronics!

Учителі проекту Smart Kids – це новатори, які сміливо і з ентузиазмом експериментують і навчають своїх подопічних за найсучаснішими методиками, що відповідають принципам Нової Української Школи.

За статистикою виконання завдань у реальному часі можна спостерігати тут: http://edugames.rozumniki.ua/statistics/