«НАВІГАТОР» та UA:ПЕРШИЙ запустили цикл пізнавальних передач про рідну мову

01.12.2017
«НАВІГАТОР» та UA:ПЕРШИЙ запустили цикл пізнавальних передач про рідну мову

Нація починається з мови. Останні події в країні докорінно змінили ставлення громадян до української мови. Українці намагаються більше говорити виключно рідною мовою, читати книги та дивитись фільми з українським перекладом, вивчати та вдосконалювати свої знання.

«НАВІГАТОР» - компанія з 22-річний досвідом, лідер українського ринку IT. Соціально орієнтовані проекти є одним із приорітетних напрямків діяльності компанії, саме тому ми неодноразово долучалися до підтримки освітніх, спортивних, благодійних проектів.

Важливим напрямом соціальної діяльності «НАВГАТОР» є сприяння розвитку і вдосконаленню якості освіти, починаючи від початкової і закінчуючи провідними ВНЗ України. Яскравим прикладом проекту, що успішно впроваджується в Україні, є педагогічний експеримент «Розумна дитина» ініційований в 2014 році мультимедійним видавництвом «Розумники» та партнерами – «НАВІГАТОР», Intel, Microsoft, що реалізується в початкових школах по всій Україні за сприяння Міністерства Освіти. Цей проект дозволяє створити в шкільних класах унікальне IT-середовище і залучити в освітній процес сучасні технологічні рішення. Компанія «НАВІГАТОР» та «Розумники» спільно створили унікальний продукт – учнівський планшет-трансформер Impression 110 ES на базі процесора Intel, який активно використовується учнями молодшої школи в комплексі з традиційними методами навчання.

«НАВІГАТОР» спільно з телеканалом «UA.Перший» розпочинають серію пізнавальних програм «Лайфхак українською». В шоу на практиці розглядають найпопулярніші «ляпи» українською, викривають випадки суржику, вивчають нові запозичені слова та мовні конструкції.

Розширити словниковий запас та дізнатися тонкощі правильного використання рідної мови відтепер можна у щотижневій програмі «Лайфхак українською» на телеканалі UA.Перший, що виходить по суботах, об 11.50.

Анонс програми

Слідкувати за свіжими випусками можна тут.