Інтерактивний бум та виклик освітній реформі! СЕРПНЕВА КОНЦЕФЕРНЦІЯ 2019

20.08.2019
Інтерактивний бум та виклик освітній реформі! СЕРПНЕВА КОНЦЕФЕРНЦІЯ 2019

Учора, 19 серпня, у НСК «Олімпійський» відбувся масштабний освітянський форум – Всеукраїнська серпнева конференція. Така гучна зустріч підсумувала результати першого навчального року в українських школах за реформою НУШ. Аби розставити пріоритети та сформувати найактуальніші виклики освітній системі, захід  відвідали Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич.

У рамках Форуму була представлена справжня інноваційна ярмарка! Тут можна було побачити сучасні навчальні матеріали, протестувати передові комп’ютерні технології, та навіть потанцювати із роботами!

Компанія НАВІГАТОР, уже добре відома українському it-ринку як постачальник номер один комп’ютерної техніки для освіти та бізнесу, представила декілька моделей інтерактивних панелей для навчальних закладів, лінійку ПК для учнів та педагогічних працівників, а також новинку- потужний та стильний ноутбук нового покоління Impression 156 ES .

На стенді НАВІГАТОР протягом конференції можна було отримати консультацію технічного спеціаліста та ознайомитись із інноваційними рішеннями для НУШ.

Ще один веселим та приємним сюрпризом для відвідувачів стало те, що їх зустрічав величезний єнот НАВІ, який є логотипом проекту IMPRESSION SCHOOL, де можна поділитися ідеями щодо застосування будь-яких інноваційних підходів у навчальному процесі, та символом освітньої лінійки комп’ютерної техніки Impression.

Здається, гризун відчув себе справжньою зіркою від такої кількості спалахів камер мобільних телефонів

Нагадуємо, що Компанія НАВІГАТОР пропонує для навчальних закладів готові технічні проекти будь-якого масштабу, відповідно до ваших потреб та бюджету!