«Інноваційні підходи у навчальному процесі. Що це? Як правильно використовувати? Відбувся навчальний курс для вчителів»

14.01.2019
«Інноваційні підходи у навчальному процесі. Що це? Як правильно використовувати? Відбувся навчальний курс для вчителів»

Для вчителів початкових класів Обухівського району Київської області початок нового року видався пізнавальним та продуктивним. 10 січня 2019 року вони вже отримали сертифікати про проходження навчального курсу з використання новітніх комп’ютерних технологій у навчальному процесі від НАВІГАТОР та ТМ Розумники.

Заняття проходили у сучасному тренінговому центрі «Учительска кав’ярня», 

який було створено у вересні минулого року в партнерстві між компанією НАВІГАТОР, ТМ Розумники та Майкрософт Україна.

Світлана Хілай, менеджер освітніх проектів, представила  найінноваційніші технічні  рішення для освіти від НАВІГАТОР - інтерактивна панель Impression IM Board T6501 на базі Microsoft Windows 10 Professional- зручна у використанні не тільки для занять у класі, а й для окремих презентацій у великих аудиторіях; моноблоки для вчителів та учнів Impression A2120 та «жовто-блакитні» планшети-трансформери  Impression 110 ESv2 для учнів, які вже встигли стати улюбленцями українських першачків.

Електронні освітні ігрові ресурси для початкових класів представили тренери Видавництва «Розумники» Тетяна Даніліна та Ігор Шабас.

Отримання сертифікатів стало можливим завдяки співпраці з Національним педагогічним університетом імені М.П.Драгоманова, які вручав особисто директор Навчально-наукового інституту неперервної освіти Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова Володимир Сергієнко.

Навчальний курс видався не тільки корисним, але й цікавим та модернізованим!

Власне, відгуки освітян були саме такими:  

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2192891627693943&id=100009193812740