ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку інформаційно-комунікаційних технологій в освіті»

18.02.2020
ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку інформаційно-комунікаційних технологій в освіті»

13-14 лютого у місті Івано-Франківськ відбувся міжнародний освітній форум «Цифрова трансформація освіти». Захід відбувся за підтримки Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства освіти і науки України,  Міністерство цифрової трансформації України. Традиційно організатори створили справжнє свято для відвідувачів! Кожен мешканець Івано-Франківська мав змогу  дізнатися та потестити останні новітні технології для навчання та бізнесу!

Здебільшого ж захід був орієнтований на освітян та представників місцевої влади з метою розуміння перспектив забезпечення навчальних закладів України технологіями та необхідними інструментами  для навчального процесу.  

Більше ніж 50 компаній виробників та стартапів представили сучасні смарт-рішення в освітньому процесі  та презентували майстер-класи  щодо роботи з новітнім освітнім обладнанням і програмними засобами для закладів.

Серед учасників й компанія НАВІГАТОР. Презентували готові кейси по використанню інтерактивних панелей Impression ImBoard, продемонстрували семпл-простір, як може виглядати класна кімната Нової української школи: робочі місця учнів у вигляді планшетів-трансформерів, робоче місце учителя- ноутбук або моноблок, стаціонарний потужний ПК Impression.

В рамках програми науково-практичної конференції провели практичний майстер клас з інтегрування хмарних сервісів Microsoft, зокрема Office 365 у роботу  викладача та студента.

Більше про захід тут https://cutt.ly/WrB6Uz9