EdCamp Ukraine у Харкові: Як ми відправили вчителів до світу Minecraft!

11.07.2019
EdCamp Ukraine у Харкові: Як ми відправили вчителів до світу  Minecraft!

П’ята національна (не)конференція EdCamp Ukraine , яка проходила у Харкові 07-09 липня,  зібрала більше 1000 вчителів зі всієї країни та близько 200 іноземних експертів з питань освіти. Аби відповісти на важливі запитання  та надихнути вчителів, захід відвідала Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич.

Компанія НАВІГАТОР  у партнерстві з Майкрософт Україна теж взяли участь у (не)конференції та представили інноваційну технологію для навчання Minecraft Education Edition. Справжнім супергероєм та дослідником відчула себе уся освітянська спільнота України!

Шлем віртуальної реальності занурив у світ Minecraft кожного! Це були неабиякі емоції! Вчителі казали, що тепер розуміють, чому діти так захоплені цією грою! До того ж педагоги дізналися, як за допомогою відомої усьому світу ігрової платформи можна створювати креативні проекти та застосовувати їх для командної роботи! Про технологію Minecraft Education Edition можна дізнатися більш детальніше тут

У ролі геймера спробував  себе кожен учасник EdCamp завдяки сучасним девайсам від компанії НАВІГАТОР -планшетам-трансформерами Impression 110 ES V2 та  надпотужній Інтерактивній панелі Impression ImBoard!

Детальніше про подію тут