«Жовто-блакитні» планшети-трансформери Impression 110 ESv2 стають улюбленцями серед комп’ютерної техніки для освіти в Україні!»

22.01.2019
«Жовто-блакитні» планшети-трансформери Impression 110 ESv2 стають улюбленцями серед комп’ютерної техніки для освіти в Україні!»

З 16.02 по 19.02 компанія НАВІГАТОР взяла  участь в зимовій  Академії Smart Kids за підтримки партнерів ТМ Розумники. Навчальний курс проходив традиційно в гостинно-оздоровчому комплексі «Сонячний Прованс», що розташований в Хмельницької області, смт.Сатанів.

НАВІГАТОР представили планшети-трансформери Impression 110 ESv2 для учнів. Цього разу учнями були самі вчителі.

Курс з використання комп’ютерних технологій у навчальному процесі розповіла Світлана Хілай, менеджер освітніх проектів. Вчителі не лише заслухали інформацію, але й мали змогу одразу протестувати цікаві ідеї підготовки уроку з використанням планшету. У цьому особливість Академії.

Яскравий дизайн планшету Impression 110 ESv2 та зручність у його використанні завдяки функції трансформера не залишила байдужим нікого. Серед учасників Академії були вчителі, які вже є користувачами техніки Impression для освіти, зокрема планшету Impression 110 ESv2. Вони відзначили ефективність його використання у навчальному процесі:

Валентина Мучак, НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів№1-колегіум 

«Саме цей підхід є на сьогоднішній день найбільш ефективним. По-перше, діти із задоволенням ходять у школу. Коли вони працюють на планшетах, в них очі світяться! Вони готові працювати! Тому я за сучасні технології. За те, щоб це було цікаво, корисно. І, головне, щоб було велике бажання ходити у школу і здобувати знання. Планшет в руках дітей це не є іграшка. Вони розуміють, що це знаряддя, за допомогою якого вони здобувають знання: виконують завдання, стають мудрішими!» 

Людмила Карпенко, ОПОРНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД Щасливський НВК

«Зараз ми працюємо із нетбуками, зі встановленою навчальною програмою для першого класу. Діти мають змогу працювати із читанням і математикою. Звичайно, ця програма встановлена і на моєму комп’ютері, що дає можливість працювати фронтально на дошці. Такий тип уроків дуже цікавий, різноманітний, він стимулює дітей працювати над собою. Не має жодної дитини, яка б не хотіла йти до школи. Процес навчання став простіший. У кожному класі є інтернет. Працювати одне задоволення! Був випадок, коли комп’ютер впав. Я дуже злякалася.. Увімнкули- все газразд! Нічого не розбилося, все працює! (посміхається)

Дуже добре, коли комп’ютер є у кожного учня у класі. Тому що ти бачиш прогрес окремо кожного. Можна дивитися результати в електронному журналі і при необхідності давати дитині додаткові завдання.

Інформаційні технології зараз - велика рушійна сила. Вони дають можливість рухатися уперед не лише вчителю, а й дітям. Змінився світ і змінилися діти. Вони зростають у цифровому світі, де є планшети, гаджети. Вони володіють ними краще ніж дорослі. І йти позаду  від них було б неправильним, не використовуючи  технології, які ми маємо сьогодні. Навчальний процес став зручнішим і цікавішим. Діти у формі гри швидше засвоюють навчальний матеріал.

Єлізавета Дудар, ОПОРНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД Щасливський НВК

 «З технікою, саме з нетбуками Impression, ми вчимося працювати лише четвертий місяць, ми- новачки, можна сказати. Дуже задоволені! Але все, що ми робимо, думаю, це лише маленька частинка процесу. Найбільші перемоги у нас ще будуть попереду! Світ давно пішов попереду. Він нікого не запитував, ні нас, ні дітей. Все розвивається, і, звичайно,  це дуже добре, що ми йдемо зараз за НУШ і користуємось комп’ютерною технікою. Діти  зараз народжуються такі, що вже все вміють робити.Можливо щось в них навіть краще виходить і швидше, ніж у нас, дорослих. Тому я вважаю, що це дуже необхідно! По-перше, це великий зв’язок  із життям, ми даємо усі навички та вміння дітям, які допоможуть їм у майбутньому. І ми не стоїмо на місці, розвиваємось разом із дітьми. Навчання стало цікавим! Вони не хочуть іти на канікули. Хочуть залишатися у школі! Тому я думаю, що ми рухаємося у правильному напрямку! Хочу сказати, що планшети були «перевірені» моїми школярами з першого дня. Напередодні я була на курсах і нам презентували «падіння» нетбуків на підлогу. Я подумала «вау!» І коли техніка прийшла до нас, то одразу ж «протестувалася» (посміхається). Планшет впав з висоти парти і залишилися «живим»! На мою думку, захисна функція є дуже зручною та необхідною, особливо для дітей початкових класів.