Врожайний Дощ Процесорів Intel. Як пройшов Intel Partner Connect в Празі

03.06.2018
Врожайний Дощ Процесорів Intel. Як пройшов Intel Partner Connect в Празі

Intel Partner Connect, щорічний форум для Платинових Партнерів Intel в Європі, відбувся 14-17 травня 2018 року в Конгрес-центрі в Празі, Чехія, і об`єднав більше 1000 делегатів та гостей.

Для НАВІГАТОР цінно, що вже декілька років компанія утримує почесне місце серед найкращих інтеграційних партнерів Intel в Європі і має змогу брати участь у заходах такого рівня та представляти на них український бізнес.

Прага зустрічала рясним дощем, але це не зашкодило успішному виконанню запланованих завдань. Протягом IntelPartnerConnect наша делегація провела низку стратегічних зустрічей з партнерами і взяла участь у лекційній частині заходу.

Цьогоріч на IntelPartnerConnect представили новітню платформу Intel® Core ™ i9 + - преміальну платформу для мобільних ПК з вбудованою пам'яттю Intel® Optane ™, яка розкриває весь потенціал комп'ютера, підвищуючи його адаптивність і швидкодію для повсякденних завдань. Технологія Intel® Optane ™ пропонує безпрецедентне поєднання високої пропускної здатності, низького рівня затримок, високої якості обслуговування і надійності. 

Випущений на базі цієї платформи  шестиядерний дванадцятипоточний процесор Intel® Core™ i9-8950HK відноситься до 8-го покоління процесорів Intel і цікавий тим, що підтримує розгін до 4,8 ГГц. 

Акцент у аналізі європейського ринку ПК та його перспектив був зроблений на тенденції до його зростання і трансформацію. Експерти говорили про прогнозоване зростання до 20% у найближчі три роки, що однозначно ставить перед постачальниками і виробниками важливе завдання по розробці актуального і сучасного продукту, який би міг задовольнити зростаючий попит. Рефреш технологічних платформ 3-5 річної давнини потребує нових пристроїв, і корпоративний ринок у Європі робить вибір на користь моноблоків, ультратонких ноутбуків та компактних ПК.

Трендом у комп`ютерних потребах індивідуальних споживачів став запит на потужні ПК із серйозними графічними можливостями. Такі пристрої потрібні як для створення відео контенту, рендерінгу, 3D-моделювання, так і для кіберспортивних турнірів, що набирають популярність. Окрім професійного кіберспорту споживачами продуктивних ігрових ПК є геймери-ентузиасти.

Під час стратегічної зустрічі топ-менеджменту компанії із Морісом Тікельманом, Vice President General Manager, Global Marketsand Partners корпорації Intel в регіоні EMEA, були обговорені перспективи розширення співпраці із НАВІГАТОР як одним із найбільших локальних системних інтеграторів та постачальників рішень в Україні.

Для НАВІГАТОР досягнення стратегічних угод на такому високому рівні є стимулом для розвитку і подальшої імплементації бізнес-стратегії, що узгоджується із глобальними цілями Партнера.

Участь у IntelPartnerConnect була корисною в першу чергу для того, щоб оцінити масштаби трансформацій, які вже відбуваються та підготувати свій бізнес до майбутнього, користуючись досвідом експертів та інженерів Intel, візіонерів та новаторів з різних сфер.