Стартував масштабний проект з передачі комп'ютерів українським школам

11.01.2017
Стартував масштабний проект з передачі комп'ютерів українським школам

На 23 079 гуманітарних комп’ютерів, переданих Україні КНР, компанія «НАВІГАТОР» встановить передове ПЗ Microsoft. 

Мета проекту – підтримка реформи про освіту та можливість для найвіддаленіших  українських шкіл отримати доступ до новітніх інформаційних технологій спеціально розроблених для освіти. Подібні масштабні проекти успішно реалізовані в наших сусідніх країнах: Грузії, Болгарії, Угорщині та Румунії.  

Перед новорічними святами розпочалася передача комп’ютерів українським школам, на кожен із який буде встановлено ОС, пакет стандартних офісних програм та антивірусне програмне забезпечення. ПЗ Microsoft буде встановлюватись як сервіс, що є прикладом новітньої бізнес-моделі ліцензування програм та додатків. Саме завдяки подібним методиці впровадження, використання програмного забезпечення спрощується.

Ліцензійне програмне забезпечення створить для школярів нову площадку для розвитку, та дозволить їм з дитинства формувати звичку до споживання легального контенту.

Завдяки підтримці Міністерства Освіти, Інституту Модернізації Змісту Освіти, та партнера-продавця «НАВІГАТОР», провайдера сервісів Microsoft проект вдалося реалізувати в найкоротші терміни.

Для компанії «НАВІГАТОР» однією з пріоритетних задач в проекті є всебічна підтримка користувачів та допомога в налаштуванні. Саме тому з 10 січня 2017 року розпочне свою роботу гаряча лінія підтримки тел.: 0 800 50 13 19 (безкоштовно для всіх абонентів України).

Спеціалісти «НАВІГАТОР» із задоволенням проконсультують вас з будь-яких питань. 

Веб-сайти для завантаження та активації програм:

keycode.com.ua/

chinesepc.com.ua