Навчання для вчителів проекту «Розумники»

11.09.2017
Навчання для вчителів проекту «Розумники»

Команда «Розумників» продовжує свою просвітницьку роботу, залучаючи вчителів нових методів та систем викладання. 22 серпня 2017 року для вчителів-новаторів провели тренінг, на якому вони отримали змогу протестувати технології проекту Smart Kids та знову сіли за парти з учнівськими планшетами-трансформерами від ТМ Impression Electronics компанії «НАВІГАТОР».

Тренінг був поділений на кілька етапів: теоретична та практична частина, питання-відповіді. Вчителі могли не лише вдосконалювати власні знання, а й поставити будь-які питання організаторам, практично дізнатись про всі плюси новітніх методів викладання для дітей молодшої школи. 

 

Учасниками заходу стали майже 30 українських вчителів, які розуміють, що інтерактивна освіта – важлива частина викладання в школах для якісної та результативної  підготовки наступного покоління. 

Вчителі познайомились із пристроями, спеціально розробленими програмами та освоїли їхній функціонал: встановлюючи додатки E-games, працюючи з інтерфейсом освітніх ігор та опановуючи головні функції електронних освітніх ігрових ресурсів.

Завдяки практиці проведення подібних тренінгів, освітяни отримують можливість вдосконалювати свої викладацькі навички, розвиватись, знайомитись з новими технологіями та залишатися в тренді, підсилюючи свій багаторічний педагогічний досвід новими інструментами та методиками.