«Міжнародний господарський форум «Smart City & екосистема»:ІТ-рішення для освіти від НАВІГАТОР»

12.02.2019
«Міжнародний  господарський  форум «Smart City & екосистема»:ІТ-рішення для освіти від НАВІГАТОР»

06 лютого компанія НАВІГАТОР взяла участь у ІІ Міжнародному господарському форумі «Smart city &екосистема» у місті Яремче. Метою форуму було поширення новітніх технологій, обмін досвідом. Активний діалог з усіма сторонами суспільства підтримала й команда НАВІГАТОР. Була представлена серія техніки для освіти Impression Education, зокрема планшети-трансформери для учнів початкових класів.

Про готові технічні проекти для освіти від компанії-виробника комп’ютерної техніки розповіла Світлана Хілай, менеджер освітніх проектів. Додаткову  інформацію про Компанію НАВІГАТОР можна було отримати на стенді.

Учасниками заходу стали представники об’єднаних територіальних громад, органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, громадських організацій. Зокрема, команда НАВІГАТОР поспілкувалася з президентом та віце-президентом ГО «Розумне місто та екосистема» Юрієм Жерліциним та Ігорем Титаренко, Директором Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Сергієм Неділько, Директором Видавничого Дому «Освіта» Ганною Євдокімовою,  науковим співробітником відділу цифрової освіти та ІКТ ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Галиною Коломоєць.

Продовженням освітнього марафону стала презентація українського ІТ-продукту від НАВІГАТОР на Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку інформаційно-комунікаційних технологій в освіті» 07-08 лютого у місті Івано-Франківську.

За новими знаннями та враженнями сюди приїхали освітяни усієї країни, представними державних установ з питань модернізації освіти. Команді НАВІГАТОР вдалося не лише представити свою техніку і обмінятися досвідом з партнерами та колегами , а й отримати позитивні зворотні відгуки активних користувачів!

«Приємно відвідувати конференцію такого рівня. Хоч місцеві освітні форуми для Івано-Франківська стали вже звичною практикою. Має бути спілкування між педагогами. Зараз ми хочемо визначити сучасні тенденції, щоб наші освітяни могли використовувати найкращі новинки у повсякденному навчальному процесі», – поділився враженнями міський голова Руслан Марцінків.

Більше про конференцію тут