Бібліотека на колесах – інноваційний хаб столиці

14.12.2016
Бібліотека на колесах – інноваційний хаб столиці

Сьогодні світ розвивається з безмежною швидкістю і майбутнє покоління вже зараз потрібно готувати до події, які будуть актуальні через 10 років. Втім, українська система освіти знаходиться в плачевному стані. Проект «Розумники» створений для надолуження втраченого часу та ініціює впровадження в школах інтерактивних методів навчання.

Мультимедійне видавництво «Розумники» за підтримки компанії «НАВІГАТОР» в рамках експериментального проекту «Smart Kids», який реалізується за наказом Міністерства Освіти, вдосконалюють та реформують освітнє середовище шкіл України.

Видавництво «Розумники» ініціювало захоплюючий проект для дітей – бібліотека на колесах «Книжкобус». Незвичайна бібліотека подорожує столицею України між школами та дарує дітям нові емоції, знання, відкриває перед школярами нові цікаві методи навчання та робить їх справжніми розумниками. На разі проект діє лише в м. Києві, але вже зовсім скоро пошириться по всій Україні.

Раніше цей жовтий автобус був звичайним громадським транспортом, який курсував вулицями столиці, але вже сьогодні яскраві малюнки та «начинка» дозволяють дітям на декілька годин загубитись серед десятків книг, смартфонів, планшетів зі спеціально встановленими освітніми програмами та розвиваючими іграми.

Команда «Розумників» спільно з партнером«НАВІГАТОР» планують реформувати шкільну освіту, даруючи можливість українським школярам, отримувати якісне, сучасне навчання.