«НАВІГАТОР» - спонсор змагань зі сквошу

07.08.2017
«НАВІГАТОР»  - спонсор змагань зі сквошу

Приводити себе в форму із захопленням в очах та легкою втомою – реальність сьогодення. З кожним днем все більше українців приєднуються до «клубу» любителів сквошу.

Що це таке? Сквош – це поєднання настільного та великого тенісу, настільної гри в більярд та бадмінтону. Цікаво, чи не так? Даний вид спорту – енергійна та швидка гра, яка змушує гравця бути кожної секунди на сторожі та максимально віддаватись процесу.

Досить часто проводяться змагання зі сквошу, як правило, обирають криті приміщення, які називають сквош-корт. Для знайомства зі грою підходить будь-який вік. 2-3 заняття з інструктором дозволять новачку освоїти основні елементи гри.

5 серпня 2017 року в стінах клубу Гран-Прі відбулися змагання зі сквош, головний спонсор – українська компанія «НАВІГАТОР».

Учасники заходу стали майже 40 гравців різної вікової категорії.

Етапи змагань були розподілені на кілька етапів, в кожному із якого визначили по троє переможців: катергорія М2 (М3) – Денис Евстратенко, Віталій Затхей, Денис Хайлак; категорія М1 - Олег Поздняков, Сергій Демченко, Юрій Білецький; категорія «Еліт» - Олег Горошотченко, Роберт Кеніг, Євген Попко.

Команда «НАВІГАТОР» щиро вітає учасників з перемогою та бажає більших звершень у майбутньому.

Українська комп’ютерна компанія – постійний партнер сквош-змагань. Гра в сквош – це прекрасна можливість тримати себе в формі, виплеснути негативні емоції та оздоровитись.