Успішно завершився перший рік програми Technology Nation

12.09.2017
Успішно завершився перший рік програми Technology Nation

Україна володіє потужним науковим потенціалом в різних сферах, зокрема і в IT. Наша країна має все необхідне для того щоб стати світовим лідером інформаційних технологій, для цього вкрай важлива підтримка молодих спеціалістів. 

 

Фонд BrainBasket, завдяки партнерству з низкою державних установ та підприємств IT-сфери, вирішив стати першопроходцем та започаткувати оновлений формат розвитку інформаційних технологій в Україні, запустивши всеукраїнську програму Technology Nation.

Український стартап Technology Nation надає цілком безкоштовне навчання основам програмування. Завдяки ініціативі BrainBasket кожен бажаючий має шанс отримати IT-освіту світового рівня та вивчити основи найпопулярнішої мови програмування, що дозволить в майбутньому потрапити в сферу IT-професій людям з інших сфер, будь-якого віку, статі чи соціального статусу. 

Організатори Technology Nation  зробили висновок, що змішане навчання, або як його ще називають blended learning, найкращий метод для отримання знань. Студенти самотужки опрацьовують лекції, маючи ключ онлайн доступу та отримують практичні навички в аудиторії під керівництвом професійних менторів. 

За підтримки «НАВІГАТОР», Циклум, Luxoft, Nova Ukraine та ін. були організовані навчальні площадки з усім необхідним – меблями та понад 400 комп’ютерами.

Щоб стати учасником проекту потрібно подати заявку. Головним критерієм відбору є: володіння ПК на рівні впевненого користувача та знання англійської мови не нижче upper-intermediate.

З понад 40 000 учасників, які виявили бажання взяти участь в Technology Nation, було обрано 3040 майбутніх студентів у 36 містах України. 52% учасників успішно завершили курс.

Компанія «НАВІГАТОР» і надалі планує підтримувати освітні ініціативи та сприяти реформуванню освіти в цілому. Саме завдяки підтримці та вдосконаленню методів навчання можливо побудувати успішну країну вже в найближчому майбутньому.