Вражаюча продуктивність, процесори Intel® Core ™ 7-го покоління забезпечують високу продуктивність і безпеку для найресурсоємних бізнес-задач!

06.01.2017
Вражаюча продуктивність, процесори Intel® Core ™ 7-го покоління забезпечують високу продуктивність і безпеку для найресурсоємних бізнес-задач!

Українська компанія «НАВІГАТОР» одна із перших представила нову лінійку ПК на базі процесорів Intel® Core ™ 7-го покоління. За менш ніж добу після офіційної презентації Intel нових процесорів, влисний бренд компанії «НАВІГАТОР», Impression вивів на ринок відразу п’ять оновлених рішень на базі Intel® Core ™ 7.

«НАВІГАТОР», яка вже більше 20 років успішно співпрацює як із закордонними, так і вітчизняними партнерами, виробляє ПК, сервера, смартфони, планшети за доступною для користувачів ціною. Традиційно, відразу після світових презентацій комплектуючих, українська компанія оновлює свій продуктовий портфель.

Новинки Impression – енергоефективні рішення. Оскільки процесори Intel® Core ™ 7-го покоління витриваліші та продуктивніші за попередників, то веб-серфінг, в якому основне навантаження йде на CPU має короткотривалий ефект.

Компанія Intel під час презентації звернула особливу увагу користувачів саме на можливості процесорів, а не на сухі технічні характеристики. Завдяки оновленням, обробка відеопотоку стала ще простіша: підтримка кодування / декодування форматів HEVC і VP9. Процесора Intel® Core ™ 7-го покоління справляються з обробкою відразу декількох потоків відео з роздільною здатністю 4К та кутами огляду – 360 градусів.

Презентовані новинки Intel націлені на енергоефективність, тому бренд Impression Electronics вивів на ринок моделі продуктивної серії Impression Ultimate на базі процесору Intel® Core ™ i5-7400, які можуть похвалитись зниженим споживанням енергії та забезпечують швидкість роботи та успішно справляються навіть із ресурсоємними завданнями.

Оновлена лінійка ПК Impression на базі свіжих процесорів Intel створюють прекрасні умови для виконання складних завдань, гарантують високу продуктивність та 100% якість зображення.